Onze websites

Helmond Sport / 22 maart 2018

Remond Strijbosch Hoofd Jeugdopleidingen Helmond Sport

Remond Strijbosch (37) is de komende vier jaar, per ingang van 1 juli 2018, Hoofd Jeugdopleidingen van Helmond Sport. De huidige assistent-trainer gaat daarmee een belangrijke rol spelen in de nieuw op te zetten jeugdopleiding van de club.

Nieuwe uitdaging
Strijbosch ging na dertien seizoenen als doelman in 2012 aan de slag als assistent-trainer bij Helmond Sport. In het seizoen 2015-2016 stond hij na het vertrek van Jan Van Dijk nog een korte periode als hoofdtrainer voor de groep. Na negentien seizoenen betrokken te zijn geweest bij het eerste elftal gaat de oud-doelman zich vanaf volgend seizoen volledige richten op de jeugd.

Een mooie stap voor de geboren Helmonder. “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. We willen de komende jaren weer een goede en volwaardige jeugdopleiding opzetten bij Helmond Sport. Met de plannen voor De Braak en de samenwerking met de OMO Scholengroep staat er iets unieks te gebeuren in Helmond. Ik ben blij dat ik daar de komende jaren onderdeel van uit mag maken”, zegt Strijbosch.

Belangrijke zet
De aanstelling van Strijbosch als Hoofd Jeugdopleiding is ook volgens technisch adviseur Louis Coolen een belangrijke zet. “Remond kent de regio en de club. Hij heeft daarbij een duidelijke visie die aansluit bij de visie van Helmond Sport. Zijn aanstelling is in mijn ogen dan ook weer een stap in de goede richting.”

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png