Onze websites

Maatschappelijk / 13 mei 2014

Supporters in het zonnetje gezet

Het verlengen of bestellen van een seizoenkaart was gisteravond een feestje tijdens de Verrassende Verlengavond. Supporters werden op een leuke manier door de spelers van Helmond Sport in het zonnetje gezet.  Zo verwelkomden Gillian Justiana, Ferry de Regt en Arne van Geffen supporters met koffie en thee en hielp Kevin Visser supporters aan de balie met het bestellen van hun seizoenkaart. 

Maar het was vooral de autowasactie van de spelers die veel bekijks trok. Zo werd van iedere 5e verlenger/besteller zijn of haar auto/fiets/scooter gewassen. Op deze manier ontstond er een gezellige wasstraat op de parkeerplaats voor de administratie.


Elke supporter kreeg daarnaast de kans om het veld in het Lavans Stadion te betreden. Wouter van der Steen en Jamie Watt stonden hier klaar om zoveel mogelijk penalty’s te stoppen. Hoewel ze veel penalty’s wisten te stoppen, hadden enkele supporters een aardige trap die in het net belandde.

Ook waren er unieke prijzen te winnen, bij de speciale bingo die door Koen Weuts werd begeleid. Zo hebben enkele supporters een dag meetrainen met de selectie gewonnen of mogen met de selectie op de foto tijdens de officiële persdag.

In de media
Omroep Brabant maakte een mooie reportage van de Verrassende Verlengavond. Deze is hier te bekijken. Op gezien.nl zijn alle foto’s te bekijken die fotograaf Wim van den Broek tijdens deze avond heeft gemaakt. Ook het Eindhovens Dagblad berichtte over deze avond.

Foto's: Wim van den Broek

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png