Onze websites

Maatschappelijk / 30 mei 2013

Vlisco Netherlands B.V. Hoofdsponsor van G-Voetbalweekend Helmond Sport

Ieder jaar organiseert Helmond Sport een voetbalweekend voor voetballers met een beperking. Dit jaar is Vlisco Netherlands B.V. hoofdsponsor van dit Vlisco G-voetbalweekend, dat op 1 en 2 juni plaats zal vinden. Ongeveer 130 deelnemers met een verstandelijke of lichamelijk beperking verzamelen zich op Sportpark De Braak in Helmond om twee dagen lang fanatiek te voetballen. Op het programma staan onder andere een voetbalclinic verzorgd door het eerste elftal van Helmond Sport en een wedstrijd om de Penalty Bokaal.

“Vlisco wil duidelijk méér dan alleen maatschappelijk hoofdsponsor van Helmond Sport zijn. We willen hier ook echt invulling aan geven. Dit doen we onder andere door Vlisco-medewerkers actief te betrekken bij de diverse maatschappelijke projecten van Helmond Sport, zoals het Vlisco G-voetbalweekend”, vertelt Vlisco-medewerker Ron van Hout. Namens Vlisco is hij betrokken bij de organisatie van het weekend. Om dit te bereiken heeft Vlisco binnen het bedrijf een actieve campagne opgezet om vrijwilligers te werven. “Vanuit verschillende hoeken van onze organisatie heb ik positieve reacties ontvangen. De mensen die zich tijdens dit speciale weekend inzetten zijn erg enthousiast. Het is mooi om te zien hoe alle vrijwilligers samen de handen uit de mouwen steken!”

“Wij bieden graag deze deelnemers een weekend vol sport en plezier aan”, vertelt Mario Captein, algemeen directeur van Helmond Sport. “Helmond Sport vindt het belangrijk om invulling te geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid, door onder andere de organisatie van het Vlisco G-voetbalweekend. Dat past bij onze club. Als Betaald Voetbalorganisatie staan we midden in de samenleving. Daarom zijn ook de spelers van Helmond Sport actief bij dit verhaal betrokken. Tijdens het weekend zijn zij degene die de voetbalclinic verzorgen waardoor het weekend meteen extra speciaal is voor de deelnemers.” 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png