Onze websites

Maatschappelijk / 19 mei 2014

Volop sport en plezier tijdens Vlisco G-voetbalweekend

Afgelopen weekend vond het Vlisco G-Voetbalweekend plaats, een evenement vol met sport en plezier, speciaal voor voetballers met een beperking. Het Vlisco G-voetbalweekend is een gezamenlijk initiatief van Helmond Sport, Vlisco en RKSV Mulo. Ruim 120 deelnemers met een lichamelijke en verstandelijke beperking troffen elkaar in en rondom het Lavans Stadion. Onder begeleiding van 30 vrijwilligers, trainers van de selectie en (jeugd)spelers van Helmond Sport werd er twee dagen gevoetbald. Bewegen en elkaar ontmoeten waren twee elementen die dit weekend centraal stonden.

 “Het is mooi om deze groep een weekend vol sport en plezier aan te bieden”, aldus Mario Captein algemeen directeur van Helmond Sport. “Wij vinden het net als Vlisco belangrijk om invulling te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Zeker door de inzet van onze spelers konden we ook de zevende editie van het Vlisco G-voetbalweekend weer extra bijzonder maken.”

Helmond Sport bedankt de vrijwilligers van Vlisco/Mulo voor de hulp tijdens het Vlisco G-voetbalweekend. Verder een dank aan onze partners: Vlisco, MEE Zuidoost Brabant, Dirk Kuyt Foundation, NKV Gebouw, Atlant Groep, Fonds Gehandicaptensport en de Gemeente Helmond.

Foto's: Rene Verschuren

Foto's: Wim van den Broek (17 mei en 18 mei)

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png