Onze websites

Helmond Sport / 15 mei 2018

Wensdag van FC Robinstijn voor Sven Keldermans

Vanochtend heeft Sven Keldermans (12) tijdens zijn wensdag via FC Robinstijn met de selectie van Helmond Sport meegetraind. Het lid van de kidsclub werd door zijn idool, Jordy Thomassen, thuis verrast. Dit terwijl hij al op het punt stond om naar school te fietsen. Bij aankomst bij het Lavans Stadion kreeg Sven door de spits zijn wedstrijdshirt overhandigd en zoals een echte fan als Sven is, heeft hij heel de training in dit shirt meegedaan.

Voetvolley
Na kort de bal overgespeeld te hebben met diverse spelers, was het tijd voor een voetvolley toernooi. Natuurlijk was Sven aanvoerder van het team waarin zijn favoriete speler Thomassen deel van uitmaakte. Na drie intensieve wedstrijden trok het team van Sven en Jordy aan het langste eind en wonnen ze het toernooi.

Dromen
Nadat een groepsfoto van het winnende team gemaakt werd, nam Joris van Gerwen plaats in het doel. Sven zorgde ervoor dat de doelman zijn uiterste best moest doen om zijn doel leeg te houden, helaas kon hij het niet voorkomen dat hij af en toe een bal uit het net moest vissen. Na afloop van de training gingen alle spelers met Sven op de foto en werden handtekeningen uitgedeeld. Zoals Sven zelf al aangaf: “Ik kan niet zeggen wat ik het leukste vond aan deze dag, ik had hier nooit van durven dromen.”