Toegang tot het gs staalwerken Stadion

Helmond Sport is een toegankelijke club en ontvangt graag de media in het GS Staalwerken Stadion. Om alles goed te laten verlopen hebben we hieronder een aantal belangrijke zaken op een rij gezet.

Accreditatiebeleid

Om een toegangsbewijs te verkrijgen dient u in het bezit te zijn van een geldige NSP-kaart en zich altijd uiterlijk een dag voor de wedstrijd te accrediteren via Jeroen Keeris, medewerker marketing en communicatie, 
(jeroen.keeris@helmondsport.nl). 
Hierop zijn geen uitzonderingen. Wie een accreditatie krijgt toegewezen kan zich vanaf 1 uur voor de wedstrijd melden bij de persruimte.

Persruimte

Bij de ingang van de spelerstunnel van het GS Staalwerken Stadion is de persruimte ingericht. Alleen personen in bezit van een door Helmond Sport verstrekte persdagkaart hebben toegang tot de persruimte. Vanaf 1 uur voor aanvang van de wedstrijd bent u hier welkom. In de persruimte kunnen journalisten en fotografen gratis gebruikmaken van WIFI.

Persconferentie

Na afloop van de wedstrijd vindt er geen persconferentie plaats. Interviews worden na de wedstrijd gehouden in de mixed-zone (spelerstunnel)

 

Mixed zone

De mixed-zone is vanaf enkele minuten na afloop van de wedstrijd toegankelijk voor de media. Spelers en staf gaan direct na afloop van de wedstrijd eerst naar de kleedkamer en staan pas daarna de media te woord. Verzoeken voor interviews kunt u richten aan Jeroen Keeris (medewerker marketing en communicatie).

Rightholder

De rightholder ESPN heeft een voorrangspositie. Vervolgens komt de overige media aan bod, waarbij geldt dat dagbladen met een deadline weer voorrang hebben op weekbladen en media zonder directe deadline. Alle (tv-) interviews vinden plaats voor het back drop-board van Helmond Sport in de mixed-zone of in de persruimte.

Radio & TV nonrightholder

Met betrekking tot de Keuken Kampioen Divisie zijn exclusief afspraken gemaakt met ESPN over de tv-registratie van wedstrijden. Dit betekent dat er tijdens de wedstrijd geen andere cameraploegen op het veld of elders op het sportpark worden toegestaan. Regionale omroepen hebben na afloop van de wedstrijd met hun camera toegang tot de mixed-zone en de persruimte. Zij dienen er echter wel rekening mee te houden dat er gewacht moet worden totdat de rightholders klaar zijn met hun werk.

Op basis van vertrouwen zal Helmond Sport geen camera’s innemen. Wel houdt Helmond Sport zich het recht voor maatregelen te nemen bij het eventueel schenden van deze afspraken. 

Perstribune en WIFI

Journalisten van de schrijvende pers die zich van te voren hebben aangemeld kunnen tijdens de wedstrijd plaatsnemen op de perstribune. De perstribune bevindt zich op de west tribune (afgescheiden van publiek), waar een plaats is gereserveerd. Er is een WIFI-zone, die vrije toegang geeft tot internet.

Fotografen

Fotografen dienen eveneens te beschikken over een NSP-kaart én over een door Helmond Sport verstrekte toegangskaart. Bij betreding van het speelveld dienen fotografen een foto-hesje te dragen. Dit hesje wordt voorafgaand aan de wedstrijd tegen inlevering van eigen perskaart in de persruimte verstrekt. Na afloop van de wedstrijd dient iedereen dit hesje wederom in te leveren.

Fotografen dienen plaats te nemen aan beide korte zijdes achter de vaste/LED boarding.

Interviews buiten wedstrijddagen

Wanneer u spelers en/of trainers wilt interviewen buiten de wedstrijddagen, dient u hiervoor een verzoek in te dienen via jeroen.keeris@helmondsport.nl.

Overige aanvragen

Voor het houden van interviews, het maken van televisie of radio-opnamen of het maken van foto’s van spelers en trainers, dient u te allen tijde contact op te nemen met jeroen.keeris@helmondsport.nl.