Helmond Sport / 06 maart 2013

Adoptiesponsoring Amazing en Vrijwilligers Helmond Sport

Voor de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen SBV Excelsior stond de jaarlijkse sponsoravond voor jeugdsponsoren op het programma. De jeugdsponsoren waren aanwezig bij de activiteit waar Andy van der Meijde en Thijs Slegers spraken over het boek “Geen Genade”. Na afloop van deze activiteit werd er nog een welkomstwoord gehouden door Stichting Jeugdopleiding Helmond Sport voorzitter Jos van de Laar.

Ook werden er tijdens deze avond nog twee adoptiecontracten ondertekend. Hiervoor waren Amazing en een tweetal Vrijwilligers van Helmond Sport aanwezig. Zij gingen het adoptiecontract met hun jeugdspeler ondertekenen. Dit vond plaats in de bestuurskamer van Helmond Sport.

Namens Amazing was dhr. S. Span aanwezig om het adoptiecontract te ondertekenen. Amazing adopteert dit seizoen jeugdspeler Kevin Clifford. Kevin speelt in de Helmond Sport O12. Voor meer informatie over Amazing kunt u kijken op:
www.amazing.nl

De vrijwilligers van Helmond Sport adopteren al enkele jaren twee jeugdspelers van Helmond Sport. Dit seizoen adopteren zij Rik Zijderveld (O12) en Bram Zwanen (O15).

Wij bedanken Amazing en de Vrijwilligers Helmond Sport voor hun bijdrage aan de jeugdopleiding van Helmond Sport.

Interesse in het ‘adopteren’ van een jeugdspeler van Helmond Sport? Neem dan vrijblijvend contact op met Ronnie Vriens op nummer: (0492) 524 721 of per e-mail: stichtingjeugd@helmondsport.nl.