Helmond Sport / 25 april 2018

Beleef een avond als echte prof bij Helmond Sport - RKC Waalwijk

Wil jij leren voetballen als een echte prof én de wedstrijd tussen Helmond Sport en RKC Waalwijk bekijken? Dat kan op zaterdag 28 april. Voor slechts € 5,- mogen kinderen tot en met 12 jaar namelijk deelnemen aan een gave kidsclinic en de wedstrijd in het Lavans Stadion bezoeken. 

Kidsclinic
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk verzorgen een aantal selectiespelers van Helmond Sport een kidsclinic. Deze is te bezoeken voor kinderen tot en met 12 jaar. Wanneer je online een kinderkaartje koopt, mag je ook automatisch meedoen aan de clinic. Wel vragen we je om vooraf nog even een e-mail te sturen naar fanaticats@helmondsport.nl om je ook daadwerkelijk op te geven voor de clinic. LET OP: De actie is alleen geldig in de voorverkoop. 

De clinic start rond 17.45 uur en zal ongeveer een uur duren. Hierover ontvang je vooraf nog meer informatie. Bestel hier je tickets.

Helmond Sport Fanaticats
Wil jij vaker deelnemen aan leuke clinic of andere gave activiteiten van de Helmond Sport Fanaticats Kidsclub? Meld je dan aan voor de leukste kidsclub van Nederland. Wanneer je dat voor vrijdag 27 april doet ontvang je het kaartje voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk zelfs geheel gratis. Een lidmaatschap voor een heel jaar kost slechts slechts € 15,-. Hiervoor ontvang je naast een kaartje voor de wedstrijd Helmond Sport - RKC Waalwijk en deelname aan de clinic ook een speciale sjaal en een persoonlijke clubpas. Lid worden kan heel eenvoudig online. Klik hier om je direct aan te melden voor onze kidsclub. 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png