Helmond Sport / 11 maart 2013

Bronzen Stieren regen op de Vijverberg

Nog nooit eerder zijn er op 1 veld zoveel Bronzen Stieren uitgereikt als vanavond in Doetinchem. Er zijn maar liefst VIER Bronzen Stieren uitgereikt in de categorieën Beste Team, Beste Trainer, Beste Talent en Beste Speler van de derde periode in de Jupiler League seizoen 2012-2013.

Voorafgaand aan de wedstrijd reikten Patrick Brand (Directeur Coöperatie Eerste Divisie) en Sietze Veen (Ex Speler en Ex Voorzitter De Graafschap) de Bronzen Stieren uit op de middenstip van de Vijverberg.

Met een recordaantal stemmers deze periode wist Anco Jansen zich te onderscheiden van zijn concurrenten en sleepte hij vanavond de Bronzen Stier voor beste speler van de derde periode in de wacht.

Pieter Huistra (De Graafschap) ging er met de Bronzen Stier voor beste trainer vandoor en Brandley Kuwas (FC Volendam) bleef ook niet onopgemerkt voor de aanvoerders en trainers van de Jupiler League. Frank van Kouwen (aanvoerder De Graafschap) mocht de Bronzen Stier voor beste team van de derde periode in ontvangst nemen.

Met het winnen van de Bronzen Stieren zijn alle heren genomineerd voor de Gouden Stier Uitreiking op maandag 6 mei 2013.