Helmond Sport / 11 april 2013

Business Card Only for Men

Only for Men is één van de kledingsponsoren van Helmond Sport. Een eigentijdse modeformule waar alles te vinden is voor de moderne man. Van kostuums, shirts en dassen tot schoenen, jeans en een grote collectie casual herenmode van alleen maar topmerken tegen de scherpste prijs. Voor de actuele aanbiedingen verwijzen wij u naar de folder op de site www.onlyformen.nl.
Wij hebben het genoegen om al onze clubleden, businessleden en sponsoren de Only for Men Business Card aan te bieden. Met deze Business Card komt u in aanmerking voor 10% extra korting op de toch al zeer voordelige prijzen van Only for Men. De deal is simpel: u kiest bij Only for Men uit de complete collectie business, casual, jeans, schoenen & accessoires en vervolgens krijgt u op vertoon van de MenOnly Business Card direct 10% korting.

De Business Card kunt u bestellen door op de website www.onlyformen.nl te kiezen voor de rubriek businesscard/wijzigingen of aanvullingen. Als u bij ‘naam bedrijf’ Helmond Sport vermeldt, ontvangt u de kaart met de algemene voorwaarden zo spoedig mogelijk in huis. Het is ook mogelijk om voor uw personeel en/of collega’s deze Business Card aan te vragen. Voor de voorwaarden en aanvragen verwijzen wij u ook naar www.onlyformen.nl/businesscard.