Helmond Sport / 26 november 2012

Charles Kazlauskas verlengt contract bij Helmond Sport

Charles Kazlauskas heeft zijn contract bij Helmond Sport met twee jaar verlengd. De verdediger annex middenvelder staat nu tot de zomer van 2015 op de loonlijst bij Helmond Sport. De 30-jarige Amerikaan speelde tot nu toe 259 wedstrijden in het Betaalde Voetbal, voor onder meer NEC, Fortuna Sittard en Top Oss. In de zomer van 2009 maakte hij de overstap naar Helmond. In totaal kwam hij al 110 wedstrijden in actie voor Helmond Sport.

Algemeen directeur Mario Captein: “We zijn blij dat we Charles langer aan Helmond Sport hebben kunnen binden. Hij is een speler die al vier seizoenen bij ons actief is en heeft veel ervaring in de Jupiler League. Charles is ook nog eens een speler die op meerdere posities uit de voeten kan.”

Charles Kazlauskas: “Ik ben erg tevreden dat we een nieuw contract zijn overeengekomen, want ik heb een heel goed gevoel bij Helmond Sport. Het was voor mij geen moeilijke beslissing, want Helmond Sport draait al jaren mee in de top van de Jupiler League. Dit komt onder andere doordat de randvoorwaarden prima in orde zijn.
Ik pas goed bij de club en andersom past Helmond Sport ook goed bij mij. Ik voel me echt op mijn plek in Helmond.”