Helmond Sport / 25 januari 2013

Clubs Jupiler League omarmen Air Miles

Met maar liefst 3,3 miljoen spaarders en in totaal 21 miljard Air Miles  kan iedere Air Miles spaarder vanaf vandaag zijn Air Miles inwisselen voor tickets van zijn of haar favoriete Jupiler League club

De samenwerking tussen de Jupiler League en Air Miles / Telegraaf Ticketing biedt voetbalfans de mogelijkheid om heel makkelijk online hun Air Miles in te wisselen voor tickets voor de Jupiler League. Bestellen is namelijk heel eenvoudig. Voetbalfans kunnen met hun gespaarde Air Miles via www.telegraaf.nl/airmiles tickets bestellen voor hun favoriete Jupiler League clubs.

Patrick Brand (Directeur Coöperatie Eerste Divisie): “De Telegraaf  ziet als A-merk het unieke en laagdrempelige karakter van de Jupiler League en heeft zich daarom verbonden aan onze prachtige divisie.”

Willem Jan Brabers (Directeur Ticketsplus “Voor ons betekent de samenwerking met de Jupiler League een prima aanvulling op ons bestaande aanbod. Op een zeer laagdrempelige wijze kunnen voetbalfans hun Air Miles gebruiken om te genieten van een mooie wedstrijd.”