Helmond Sport / 31 augustus 2018

Dean koolhof naar helmond sport

Dean Koolhof maakt per direct de overstap van MVV Maastricht naar Helmond Sport. De 23-jarige aanvallende middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen, inclusief een optie voor een derde seizoen.

Leon Vlemmings geeft aan dat Helmond Sport rustig de tijd heeft genomen om eerst naar de ontwikkeling van het elftal te kijken. “Hierdoor hebben we ook kunnen bepalen wat we nog nodig hadden om het elftal te versterken. Na het binnenhalen van Kjell Knops is Dean Koolhof onze volgende aanwinst. Dean is een goede voetballer en kan voorin met zijn linkerbeen en creativiteit goed uit de voeten.”

Door de overstap naar Helmond Sport komt Dean Koolhof terecht bij de club waar hij zijn eerste stapjes zette in het betaald voetbal. “Ik heb mijn debuut gemaakt voor De Graafschap in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Een mooi moment dus om vijf jaar later hier een contract te tekenen. Daarnaast heb ik een goed gesprek gehad met trainer Robby Alflen en ben ik erg enthousiast over zijn plannen met mij en zijn manier van voetballen.

Voor MVV Maastricht en De Graafschap kwam Koolhof al tot ruim 80 competitiewedstrijden in het betaald voetbal, waaronder ook al dertien Eredivisie wedstrijden.