Helmond Sport / 24 mei 2017

Dylan de Braal tekent contract bij Helmond Sport

Helmond Sport heeft de eerste versterking voor het seizoen 2017-2018 binnen. Verdediger Dylan de Braal heeft een contract getekend voor één seizoen met een optie vanuit Helmond Sport voor nog één seizoen. De 22-jarige De Braal komt transfervrij over van FC Oss.

Met de komst van De Braal haalt Helmond Sport een grote en sterke verdediger in huis die beschikt over snelheid en coachend vermogen. “Sportief gezien zet ik een stapje vooruit. Ik hoop mezelf bij Helmond Sport te kunnen ontwikkelen. Met de trainer, Roy Hendriksen, heb ik een goed gesprek gehad waaruit veel vertrouwen sprak. Ik heb er enorm veel zin in om bij Helmond Sport aan de slag te gaan en hoop er een mooi seizoen van te maken”, vertelt De Braal.

Ook Roy Hendriksen kijkt uit naar de samenwerking met de verdediger. “Dylan is een jonge talentvolle speler, die zich bij Helmond Sport verder kan ontwikkelen. Daarnaast is het een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Wij zijn dan ook erg blij met de komst van Dylan.”

De Braal kwam afgelopen seizoen elf Jupiler League wedstrijden in actie voor FC Oss. Daarvoor kwam de in Den Haag geboren verdediger uit voor RKC Waalwijk en was hij actief in de  jeugdopleidingen van ADO Den Haag en Brabant United.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png