Helmond Sport / 16 oktober 2012

Electro van Hoof nieuw Business Club lid

Helmond Sport verwelkomt een nieuw Business Club lid, namelijk Electro van Hoof uit Deurne.

Electro van Hoof, de elektrotechnisch installateur die zorgt voor een perfecte installatie én die u graag adviseert over de toepassing van nieuwe technieken die uw leven aangenamer, veiliger en duurzamer maken.
Met ons zorgvuldig samengesteld team van 10 enthousiaste vakmensen zijn we uitstekend in staat om grotere projecten te realiseren, maar daarnaast zijn we flexibel genoeg om ook particuliere opdrachten en woningaanpassingen te installeren. Zowel bij grote als bij kleinere opdrachten staat het meedenken met u, de opdrachtgever, bij ons centraal. Wij gaan zorgvuldig met onze klanten om. Zo adviseren we u graag over actuele technieken, komen we onze afspraken uiteraard altijd na en verrichten we (als u dat wilt) een woonhuischeck. Daarbij keuren we uw installatie en kijken we wat er veiliger en spaarzamer kan. Want wij zijn er van overtuigd dat goed geadviseerde én vakkundige geïnstalleerde installaties zorgen voor meer woongenot.

• Wij verzorgen uw complete elektrotechnische installaties, inclusief schakelmateriaal van gerenommeerde merken (betrouwbaar, prima garantie en goede ondersteuning). Vanzelfsprekend krijgt de klant een uitdraai van het hele schema.
• Wij zijn sterk in energiemanagement. Met programma’s voor energiebesparing, zonne- energie en energiezuinige led-verlichting.
• Ook in gebouwbeheerssystemen kunnen wij u een volledig programma bieden: woningbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en bijvoorbeeld  rookmelders op netspanning.
• We kunnen zorgen voor het verhogen van uw wooncomfort met domotica systemen; geavanceerde systemen waarmee u alle functies van uw huis (ook op afstand, met bijvoorbeeld uw smartphone) kunt bedienen.

Contactgegevens:
Electro van Hoof
Ferdinand Bolstraat 2
5753 BL Deurne
T 0493 313680
W www.electrovanhoof.nl
info@electrovanhoof.nl