Helmond Sport / 18 oktober 2012

FC Robinstijn levert mascotte thuiswedstrijd SC Cambuur

Op vrijdag 2 november staat de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen SC Cambuur Leeuwarden in het teken van FC Robinstijn. Deze stichting levert hierbij de mascotte van de wedstrijd.
FC Robinstijn is een stichting welke voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling laat gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan:
* kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest;
* kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;
* kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven.

Kent u iemand in uw omgeving die in aanmerking wil komen om als mascotte op te treden bij deze wedstrijd dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link. Onder vermelding van mascotte Helmond Sport-SC Cambuur.
http://www.fcrobinstijn.nl/index.php?page=algemene-voetbalwens

De mascotte van de wedstrijd doet samen met de reservespelers van Helmond Sport de warming-up. En komt samen met de spelers en (assistent)scheidsrechter(s) het veld op.

Kinderen kijken vaak enorm op tegen hun voetbalhelden en hebben vaak de meest uiteenlopende voetbaldromen en wensen. Een ontmoeting met je grote idool, het bijwonen van een onvergetelijke wedstrijd of een kijkje achter de schermen bij je favoriete club? Voetbal is iets magisch!
Zeker voor kinderen, die om welke reden dan ook, een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag echt het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten. Het geeft ze nieuwe kracht, energie en inspiratie om weer verder te kunnen gaan.

Meer informatie over FC Robinstijn vindt u op: www.fcrobinstijn.nl