Helmond Sport / 25 februari 2013

Ferry de Regt tekent contract bij Helmond Sport

Vandaag heeft verdediger Ferry de Regt een contract voor twee seizoenen bij Helmond Sport getekend. De 24-jarige reserve aanvoerder heeft volgens algemeen directeur Mario Captein als belangrijke steunpilaar gefungeerd. “Helmond Sport heeft Ferry dit seizoen gehuurd van VVV-Venlo. We zijn erg tevreden over zijn prestaties, waardoor we hem graag voor een langere periode aan de club willen binden.” 

Dat Ferry de Regt een stabiele factor is voor het team van Eric Meijers, bewijst het feit dat hij alle wedstrijden heeft gespeeld. Net als keeper Wouter van der Steen heeft hij hierbij geen enkele minuut gemist. Ferry de Regt: “Ik ben erg blij met dit contract. Helmond Sport is een mooie club die altijd meedoet voor promotie. Vooral dat laatste is voor mij een belangrijke reden waarom ik heb getekend.”

De Regt heeft de jeugdopleiding van VVV-Venlo doorlopen en maakte zijn debuut voor de Limburgse club in het seizoen 2006-2007. Hij speelde vijf jaar voor VVV-Venlo, waarna hij werd gehuurd door Helmond Sport. Zijn contract bij Helmond Sport gaat per 1 juli 2013 in.