Helmond Sport / 30 juni 2019

Na Guus Joppen keert nog een oude bekende terug naar Helmond Sport, routinier Ferry de Regt (goed voor 290 officiële wedstrijden in het betaalde voetbal) gaat het komende seizoen het centrum van de Helmondse verdediging versterken. De nu 30-jarige Venlonaar speelde tussen 2012 en 2015 al 83 wedstrijden voor Onze Club.  Voor deze periode was hij uitsluitend actief bij VVV Venlo, daarna vertrok hij naar Fortuna Sittard om vervolgens bij TOP Oss te belanden. Daar liep hij in het begin van 2018 een zware liesblessure op die er voor zorgde dat zijn aantal optredens in het afgelopen seizoen tot slechts zes wedstrijden beperkt bleef.  Uiteraard hoopt hij bij Helmond Sport veel meer te spelen, net zoals in zijn vorige periode. “Het geeft me een goed gevoel om weer voor Helmond Sport te mogen spelen, mede door de mooie plannen die er binnen de club zijn. Ik hoop hier mijn steentje aan bij te dragen”.
 
Algemeen directeur Leon Vlemmings over de 1.90m lange verdediger: “Ferry is een zeer volwassen, ervaren speler. Een kwaliteit die we het afgelopen seizoen in de selectie hebben gemist en waar we dus gericht naar hebben gezocht. Om te kunnen presteren heb je dat soort spelers nodig. We zijn zeer content dat we wederom een sterkhouder aan ons hebben kunnen binden.”

Vaak krijgt een speler in het betaald voetbal een shirt bij het ondertekenen van zijn contract. Onze nieuwe aanwinst Ferry de Regt geeft zijn shirt cadeau aan een lieve mevrouw uit Helmond.