Helmond Sport / 23 december 2016

fijne feestdagen en een sportief 2017!

Het jaar 2016 zit er alweer bijna op, wij wensen iedereen namens Helmond Sport fijne feestdagen en een sportief 2017!

Bewogen jaar
Het was een bewogen jaar voor Onze Club. Na een teleurstellende eindklassering in het seizoen 2015/2016 begonnen we het nieuwe seizoen met een nieuwe trainer en goede hoop. Toch was de start van de competitie weinig hoopgevend, na vier wedstrijden had Helmond Sport slechts één punt. In de vijfde wedstrijd kwam dan eindelijk de eerste overwinning. In eigen huis was de ploeg van Roy Hendriksen met 1-0 te sterk voor SC Cambuur. Daarna begon het  te lopen bij Helmond Sport en werden sterke tegenstanders als VVV-Venlo, FC Volendam en FC Emmen verslagen.

Helmond Sport had de smaak te pakken en denderde door in de tweede periode. Met overwinningen op onder andere FC Volendam, De Graafschap en Jong PSV werd een periodetitel steeds realistischer. Zeker nadat de derby tegen FC Eindhoven met ruime cijfers gewonnen werd en Helmond Sport met nog één wedstrijd te spelen aan kop ging in de strijd om het periodekampioenschap. Dan moest er op 9 december uit bij FC Den Bosch wel gewonnen worden, al was een punt ook voldoende om een play-offticket in de wacht te slepen, aangezien concurrent VVV-Venlo al een ticket op zak had.

Dat punt werd uiteindelijk binnengesleept in een bloedstollende slotfase in Den Bosch. Na deze zinderende ontknoping konden de vijfhonderd meegereisde fans uit Helmond het feestje samen met de spelers vieren. Even later in Helmond ging het feest nog tot in de late uurtjes door. De laatste wedstrijd van 2016 tegen Jong Ajax ging weliswaar verloren, maar toch kunnen we tevreden terugkijken op 2016 waarin Helmond Sport zich voor de winterstop al heeft weten te plaatsen voor de Jupiler Play-Offs.

Steun Helmond Sport ook in 2017
Helmond Sport heeft voor de winterstop laten zien in het eigen Lavans Stadion erg sterk te zijn. Dat komt mede door de steun van het thuispubliek. Ook in 2017 rekenen we op jullie steun, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen FC Oss. Tickets voor dat duel zijn al te bestellen via: www.helmondsport.nl/tickets. Ook is er nog de mogelijkheid tot het bestellen van een halve seizoenkaart. Dat kan via: www.helmondsport.nl/seizoenkaart.

Voor nu wensen wij iedereen namens de spelers en staf en alle medewerkers van Helmond Sport nogmaals prettige feestdagen en een sportief en gezond 2017!

thumbnail_HS_Banner_website_1600x520.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png