Helmond Sport / 29 juni 2019

Frank van Kempen keert terug naar Helmond Sport. De 47-jarige Limburger was tussen 2007 en 2011 al werkzaam bij Helmond Sport, niet alleen als assistent-trainer van het eerste elftal maar ook als hoofdtrainer van het toenmalige Jong Helmond Sport. Met dit elftal werd hij kampioen van de eerste divisie voor beloften, in de eredivisie voor beloften baarde hij vooral opzien door in een seizoen zowel thuis en uit te winnen van Jong Ajax.

Aan de zijde van zijn provinciegenoot Willy Boessen mag hij dit komend seizoen proberen te herhalen in de Keuken Kampioen Divisie. Op het uitgebreide CV van de in Sevenum geboren Van Kempen staan verder de BVO's Roda JC (jeugdtrainer), PSV (als video-analist van het eerste elftal), VVV Venlo (assistent-trainer), Sparta (hoofdtrainer van Jong Sparta in de Tweede Divisie) en meest recentelijk NAC Breda (trainer reserves).

Algemeen directeur Leon Vlemmings over de voormalige assistent van Jurgen Streppel: “We zijn erg blij met Frank. Een bevlogen technische staf is zeer belangrijk om prestaties te leveren en spelers te ontwikkelen. Frank is een professional.”