Helmond Sport / 19 november 2012

Geef je mening over Helmond Sport

Voor de vierde keer kunnen supporters hun mening geven over de Jupiler League in het algemeen en hun favoriete club in het bijzonder via het Jupiler League Fan Onderzoek.

Voor de vierde keer hebben de Jupiler League, KNVB Expertise en Blauw Research hun krachten gebundeld in het Jupiler League Fan Onderzoek 2012.
Met ruim 11.000 deelnemers aan het Fan Onderzoek in 2011 was het onderzoek vorig jaar een groot succes met een veelbelovend vooruitzicht voor dit jaar.

De doelstelling van het Fan Onderzoek is om de Jupiler League clubs inzicht te verschaffen in houding, gedrag en verwachtingen van haar voetbalfans. Het Fan Onderzoek zal concrete aanknopingspunten bieden om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van de fans.

Als je de vragenlijst volledig invult maak je automatisch kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van jouw favoriete club, een officiële wedstrijdbal of twee kaartjes voor het Nederlands Elftal.

Tot en met dinsdag 27 november krijgt iedere supporter de kans om zijn of haar mening te laten horen op www.fanonderzoek.nl