Helmond Sport / 16 januari 2020

Helmond Sport prijst zich enorm gelukkig met een groot aantal trouwe vrijwilligers. Afgelopen woensdag stond de jaarlijkse vrijwilligersavond op het programma, in ons eigen Business Club Restaurant. In samenwerking met Heel Helmond Support werden onze vrijwilligers onder de tribunes van het SolarUnie Stadion in een warme en gezellige ambiance voorzien van een 4-gangendiner mogelijk gemaakt door Keurslager Goossens Helmond.

De opkomst was zeer geslaagd met ruim tachtig aanwezige vrijwilligers, een aantal daarvan werd in het zonnetje gezet:

  • Toon Jegerings: Begonnen in 1994 als elftalleider van verschillende jeugdelftallen. Tevens in de toernooicommissie gezeten en tegenwoordig verzorgt hij de rondleidingen door het stadion. Vanwege zijn verdiensten voor de club gedurende een periode van 25 jaar werd hij benoemd tot erelid.
  • Hans Verstappen: Kassier sinds 1994. Ook hij werd vanwege zijn verdiensten voor de club gedurende een periode van 25 jaar, benoemd tot erelid.
  • Willy van Gestel: Begonnen in 1968 als steward en inmiddels al jaren kassier. In een eerder stadium was hij al benoemd tot erelid, nu ontving hij uit de handen van voorzitter Frans Stienen de gouden speld voor 50 jaar trouwe dienst.

IMG_1984.jpgIMG_2013.jpg