Helmond Sport / 13 september 2016

Helmond Sport benoemt twee vrijwilligers tot Erelid                

Helmond Sport heeft Jan van der Heijden en Leo van Aerle benoemd tot Erelid. Beide zijn al jaren als vrijwilliger verbonden aan onze club. Helmond Sport wil ze op deze manier bedanken voor hun inzet. Zowel Leo als Jan staan al jarenlang dag en nacht klaar voor de club.

Jan van der Heijden
Jan is al vanaf het eerste uur verbonden aan Helmond Sport. Al sinds de oprichting in 1967 is hij werkzaam als vrijwilliger. Tot op de dag van vandaag is Jan nog altijd druk in de weer voor Helmond Sport. Van de post rondbrengen tot aan het ontvangen van het bestuur van de tegenstanders, Jan heeft het allemaal gedaan. Helmond Sport is dan ook erg blij en dankbaar en heeft om die reden besloten Jan tot Erelid te benoemen.

Leo van Aerle
Leo kwam in 1970 als steward binnen bij onze club, maar heeft inmiddels al heel wat meer taken op zich genomen. Zo helpt Leo onder meer bij de dagelijkse boodschappen en is hij constant op pad om klusjes te doen. Leo is voor de club als vrijwilliger van onschatbare waarde en door hem als Erelid te benoemen wil Helmond Sport hem de waardering geven die hij verdient.