Helmond Sport / 07 november 2020

Helmond Sport heeft de selectie aangevuld met drie jeugdige talenten van VVV-Venlo onder 21 jaar. Vanwege de formele samenwerking met de Venlonaren zijn deze spelers met onmiddellijke ingang speelgerechtigd voor het team van Wil Boessen. 

De negentienjarige Joël Roeffen is een rechtervleugelverdediger, sinds 2011 actief bij VVV. In de voorbereiding op dit seizoen maakte hij onder trainer Hans de Koning zijn debuut in het eerste elftal in een oefenwedstrijd tegen de amateurs van Sporting ST uit het Limburgse Swolgen.

De eveneens negentienjarige Ramon de Wilde is een middenvelder. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Schwarz-Weiß Rehden in de Regionalliga Nord (vierde niveau in Duitsland), daarvoor speelde hij ook al voor de beloften van VVV-Venlo.

Jessy Hendrikx bereikt in januari de negentienjarige leeftijd, deze aanvaller doorliep vanaf 2012 de jeugdopleiding. In het seizoen 2018-2019 kwamen ze alledrie een aantal wedstrijden uit voor het toenmalig gecombineerde beloftenelftal van Helmond Sport en VVV, onder leiding van Remond Strijbosch.