Helmond Sport / 05 november 2012

Helmond Sport en FC Robinstijn slaan handen ineen

Helmond Sport en Stichting FC Robinstijn zijn een samenwerking gestart om voetbalwensen van bijzondere kinderen in vervulling te laten gaan.

Stichting FC Robinstijn
Stichting FC Robinstijn laat voetbalwensen in vervulling gaan van kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Het gaat hierbij om kinderen, die ernstig ziek zijn (geweest), kinderen met een beperking maar ook kinderen, die om een andere reden een moeilijke periode doormaken. Voorzitter Pieter van Bussel: “Voetbal is iets magisch! Door een unieke belevenis bij hun favoriete club bezorgen wij kinderen een onvergetelijke dag.” 

Samenwerking Helmond Sport
De samenwerking werd vrijdag 2 november bij de wedstrijd tegen SC Cambuur bekrachtigd door algemeen directeur van Helmond Sport Mario Captein: “Helmond Sport draagt jaarlijks haar steentje bij aan diverse maatschappelijk activiteiten. Met de start van deze samenwerking kunnen we ook individuele wensen van jonge supporters in vervulling laten gaan. Wij zijn de eerste club uit de Jupiler League die de handen ineenslaat met FC Robinstijn en daar zijn we trots op.”

Kick-off vrijdag 2 november
Bij de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen SC Cambuur, was er speciale aandacht voor FC Robinstijn. De stichting was veelvuldig te zien op de LED-boarding en de F-teams van SJVV Deurne en SV Brandevoort liepen in FC Robinstijn-tenues aan de hand van de spelers het veld op voor de aftrap.

Laat een voetbalwens in vervulling gaan!
Zeker voor kinderen, die een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag echt het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten. Het geeft weer nieuwe kracht, energie en inspiratie om verder te kunnen gaan. Ken jij iemand die een wensdag verdient? Ga naar www.fcrobinstijn.nl om een kind aan te melden. FC Robinstijn heeft al vele wensen vervuld bij onder andere PSV, Roda JC Kerkrade, Ajax, Feyenoord en het Nederlands Elftal en vanaf nu ook Helmond Sport.

Voor meer informatie of om een kind aan te melden voor een wensdag, kunt u terecht op de website van FC Robinstijn, op Twitter @FCRobinstijn of op Facebook.com/FCRobinstijn