Helmond Sport / 06 juni 2017

Helmond Sport gaat verder met drietal spelers

Furhgill Zeldenrust, Robert van Koesveld en Charlton Vicento spelen ook komend seizoen in het shirt van Helmond Sport. Het drietal kwam afgelopen seizoen ook al uit voor Onze Club. Roy Hendriksen is erg blij met het aanblijven van het drietal. “Het is goed voor de continuïteit van de club en de spelersgroep. Zowel Zeldenrust als Van Koesveld en Vicento hebben specifieke kwaliteiten die we goed kunnen gebruiken. Daarnaast zijn het ook jongens die qua karakter goed bij de club en in de groep passen.”

Furhgill Zeldenrust
De 27-jarige Zeldenrust tekent bij Helmond Sport een nieuw contract voor twee seizoenen. De snelle buitenspeler kwam in de zomer van 2016 over van FC Den Bosch en speelde dit seizoen 33 competitiewedstrijden voor Onze Club. Daarin kwam hij zes keer tot scoren.

Robert van Koesveld
Van Koesveld kwam het afgelopen seizoen op huurbasis over van SC Heerenveen. De 22-jarige centrale verdediger kwam in vijfentwintig competitiewedstrijden eenmaal tot scoren. Hij wordt komend seizoen wederom gehuurd van de Friese club.

Charlton Vicento
Ook Vicento (26) blijft in het nieuwe seizoen actief bij Helmond Sport. De aanvaller stond twee jaar onder contract bij Onze Club, maar kwam door blessureleed slechts negen keer in actie. Inmiddels heeft de voormalig speler van onder meer ADO Den Haag en Willem II weer minuten gemaakt tijdens een aantal oefenwedstrijden. Hij blijft op amateurbasis bij Helmond Sport.