Helmond Sport / 29 maart 2013

Helmond Sport introduceert Deals4Fans

Komende speelronde kunnen fans kennis maken met Deals4Fans. Met onder andere een grote uitdeelactie trapt de Jupiler League af met Deals4Fans. Supporters ontvangen vanavond bij binnenkomst, bij de wedstrijd tegen FC Eindhoven, een kaartje met daarop een unieke code. Door deze code te verzilveren via http://www.deals4fans.nl/helmondsport krijgen zij toegang tot de aanbiedingen welke speciaal voor komend weekeinde zijn geselecteerd.

“Wij willen ervoor zorgen dat de fans en supporters van de clubs uit de Jupiler League beloond worden voor hun loyaliteit naar de club en haar sponsoren. Met het Deals4Fans kunnen we dat makkelijk realiseren en profiteren de fans van aantrekkelijke kortingen en mooie producten” aldus Hans Heijnen, directeur Deals4Fans.

Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED) vult Hans Heijnen daarbij aan, “Deals4Fans zorgt ervoor dat de beloning terecht komt op de plek waar het hoort, bij de fans van de clubs. Daarom zijn wij ook blij met deze aftrap en hopen we voor de komende jaren verrassende aanbiedingen te kunnen realiseren voor onze groep zeer loyale fans.”

Kijk op http://www.deals4fans.nl/webshop/helmondsport voor meer informatie.