Helmond Sport / 18 mei 2022

Helmond Sport introduceert Heel Helmond Sport Education Pack

In navolging op de Heel Helmond Sport Hypotheken introduceren de club en E.M.L. Online Education een speciaal pakket aan opleidingen. Dit zogenaamde Heel Helmond Sport Education Pack bevat 32 uiteenlopende cursussen voor het MKB en grootbedrijf. Een prachtige kans, óók voor de spelers van Helmond Sport!

Het aanbod is zeer breed met diverse talen, software en sociale skills, en is dus breed toepasbaar binnen het bedrijfsleven. Die helpen daarmee niet alleen hun werknemers, maar ook de club vooruit. Bij ieder verkocht pakket ontvangt Helmond Sport namelijk een substantieel bedrag.

E.M.L. Online Education is een toonaangevende partij binnen de cursus- en opleidingenbranche. Momenteel kent het bedrijf van eigenaar Nick van Mierlo al zo’n 60.000 tevreden klanten. De samenwerking met Helmond Sport moet ervoor zorgen dat die aantallen binnen de Peelregio verder toenemen. Zelf is Van Mierlo al 15 jaar als trouw supporter verbonden aan de club. Als seizoenkaarthouder, en met ingang van het huidige voetbaljaar ook als sponsor met uitingen in het stadion.

Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook de spelers van Helmond Sport doen hun voordeel met dit speciale pakket. Helmond Sport gaat namelijk zelf opleidingen afnemen. “We proberen onze spelers ook buiten het veld te stimuleren om zich verder te ontwikkelen. Daar passen deze opleidingen perfect bij”, aldus commercieel manager Antoine Beije.

Interesse in het Heel Helmond Sport Education Pack? Klik dan HIER