Helmond Sport / 05 februari 2013

Helmond Sport Keepersdag (2 maart)

Is het ook jouw droom om ooit een zeer goede keeper te worden of zelfs een profkeeper te worden? Schrijf je dan nu in voor de keepersdag van Helmond Sport in samenwerking met Keepershandschoenen.nl. Wie weet mag jij later net als de profkeepers Wouter van der Steen, Remond Strijbosch en Job Bulters later het doel verdedigen van Helmond Sport.

Op zaterdag 2 Maart zal de keepersdag van Helmond Sport weer plaatsvinden. Deze dag is bedoelt voor keepers en keepsters die geboren zijn tussen 1997 en 2005.

Wat voorop staat: iedereen die aan deze keepersdag meedoet, beleeft een fantastische middag, met keeperstraining van echte keeperstrainers, en natuurlijk heel veel plezier! Tevens zal er gescout worden om de nieuwe topkeepers te ontdekken.
De keepersdag begint om 17.00 uur en het sportpark is open vanaf 16.00 uur. De middag wordt uiterlijk afgesloten om 19.00 uur.

Inschrijfgeld is slechts € 2,50 per persoon, en hiervoor krijg je aan het eind van de keepersdag een leuke attentie en 1 gratis kaartje voor een thuiswedstrijd van Helmond Sport.

Aanmelden kan tot 24 februari en VOL = VOL, dus schrijf je snel in!

Ben je keeperstrainer en zou je graag mee willen helpen tijdens de keepersdag? Meld je aan bij Robert van Westerop; robert@keepershandschoenen.nl of schrijf je direct in via http://www.keepershandschoenen.nl/index.php/standaard/inschrijving-hs02032013-keepersdag-13715.html

Bij de keepersdag zal ook een stand aanwezig zijn van Keepershandschoenen.nl waar je uitgebreid kan kijken en voelen welke handschoenen het beste bij je passen.