Helmond Sport / 11 augustus 2020

Helmond Sport speelt a.s. zaterdag in Gemert zijn volgende oefenduel. Net zoals de vorige tegenstanders EVV Echt en O.S.S.'20 komen ook de Gemertenaren uit in de Derde Divisie Zondag. Voor de zwartwitten is het de derde oefenwedstrijd, afgelopen zondag werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen het een klasse lager spelende UDI'19 uit Uden.
In deze wedstrijd in Odiliapeel om de zgn. PEKA Kroef Trofee 2020 (Gemert mocht deze in ontvangst nemen omdat het foutloos bleef bij de beslissende penaltyreeks) maakten Stefan Tielemans (vorig seizoen nog derde keeper bij Helmond Sport) en Gregory Lammers (zeventien wedstrijden in het eerste elftal van Helmond Sport tussen 2012 en 2014) hun debuut.

De wedstrijd op Sportpark Molenbroek begint om 15:00 uur. Entree bedraagt €5 voor volwassenen, jeugd tot en met zestien jaar betaalt €2.
Iedere bezoeker wordt bij binnenkomst op het hoofdterrein gevraagd om naam en telefoonnummer te noteren. Dat geldt ook bij het betreden van het horeca gedeelte. Rondom het hoofdveld zijn stippen geplaatst, op anderhalve meter van elkaar. Verzoek aan alle toeschouwers van 18 jaar en ouder om op deze stippen te gaan staan. Gezinsleden mogen wel bij elkaar staan. Jeugd tot 18 jaar wordt gevraagd om zoveel als mogelijk bij elkaar aan de korte zijdes achter de doelen te gaan staan. Er worden maximaal 550 bezoekers toegelaten.