Helmond Sport / 05 augustus 2020

Na E.V.V. Echt treft Helmond Sport wederom een team uit de Derde Divisie Zondag. Het is echter uitsluitend en alleen aan de Corona maatregelen te danken dat O.S.S. ’20 (spreek uit: ooo-es-es-twintig) nog op dit niveau speelt. Cambuur claimde onlangs de meest benadeelde sportploeg ooit te zijn, maar het honderdjarige O.S.S.’20 kreeg ook een tikje te verwerken. De Ossenaren hadden bij het afbreken van de competitie een voorsprong van maar liefst zeventien punten op ‘concurrent’ OFC uit Oostzaan, een promotieverzoek werd door de KNVB echter afgewezen.
Trainer Bertran Kreekels (in de vorige eeuw nog als linkervleugelverdediger actief voor Helmond Sport) gaat met Oefening Staalt Spieren dit seizoen opnieuw op zoek naar succes. In zijn debuutseizoen 2017-2018 leidde dit al tot het kampioenschap in de Hoofdklasse, afgelopen seizoen werd de derde ronde van de KNVB beker bereikt waar nipt met 1-2 werd verloren van ‘grote broer’ TOP Oss.

Helmond Sport tegen O.S.S.’20 begint zaterdag om 11:00 uur (!).

De richtlijnen van de KNVB en het RIVM geven aan dat de toegangskaarten uitsluitend online te verkrijgen zijn op naam via https://voetbal.iticketsro.com/helmondsport (€2,50 ten gunste van onze jeugdopleiding), of bij de administratie tot vrijdag 7 augustus 12:00 uur. In verband met de geldende maatregelen is de verkoop beperkt tot één ticket per persoon.

Er is dus op de dag van de wedstrijd geen kaartverkoop aan de kassa's!

Wij rekenen wederom op jullie medewerking om deze richtlijnen te handhaven.

Voor deze wedstrijd zijn de vakken O, P, M en N geopend. Er zijn voor aanstaande zaterdag 250 toegangskaarten beschikbaar. Ingang via de poorten bij vak P, O en A. 

Let op: de gekozen plaatsen zoals vermeld op uw toegangsticket zijn niet de definitieve plaatsen in het stadion. Stewards begeleiden u naar de juiste zitplaats.