Helmond Sport / 15 juli 2017

Helmond Sport trapt het seizoen af met geslaagde Open Dag

De kop is eraf. Helmond Sport heeft vandaag samen met de supporters het seizoen afgetrapt tijdens de Open Dag. In het begin van de middag was het al gezellig druk bij het Lavans Stadion en dat bleef het gedurende de hele middag. De Open Dag werd uiteindelijk afgesloten met een eenvoudige 5-0 oefenzege tegen een combinatie elftal van RKSV Mulo en SC Helmondia.

Gezellige middag voor het hele gezin
De weergoden waren het publiek vanmiddag gunstig gezind. Onder het genot van een lekker zonnetje en een drankje werd er genoten van de leuke activiteiten. De allerkleinste konden zich uitleven op de trampolines en de stormbaan. Ook de pannakooi en het trapveldje waren in trek. Het hoogtepunt van de Open Dag was de jaarlijkse spelerspresentatie. Daar werd de selectie van Roy Hendriksen enthousiast ontvangen door de supporters.

Eenvoudige oefenzege
Als afsluiter van de Open Dag speelde Onze Club een oefenwedstrijd tegen een combinatie elftal van RKSV Mulo en SC Helmondia. De wedstrijd begon met een moment voor Ajacied Abdelhak Nouri. In de 34e minuut werd er vervolgens een minuut geapplaudisseerd voor 20-jarige Nouri, waarvan eerder deze week bekend werd dat hij ernstige en blijvende schade aan zijn hersenen heeft.

De wedstrijd zelf was een eenvoudige prooi voor Helmond Sport. De amateurs van RKSV Mulo en SC Helmondia hadden niet veel in te brengen en moesten uiteindelijk vijf tegentreffers incasseren. De doelpunten kwamen op naam van Vicento, Thomassen, Fecunda en tweemaal Zeldenrust.

Geslaagde dag
Helmond Sport kan terugkijken op een geslaagde Open Dag en een mooie start van het jubileumseizoen. Op vrijdag 18 augustus begint het nieuwe seizoen officieel met de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Vervolgens speelt Onze Club op vrijdag 25 augustus de eerste thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

Foto: Harrie van der Sanden

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png