Helmond Sport / 06 augustus 2018

helmond sport trapt het seizoen af met mooi voetbalfeest

Een mooi voetbalfeest voor jong & oud. Dat was het afgelopen zondag in en rondom het SolarUnie Stadion, waar de jaarlijkse Open Dag van Helmond Sport plaatsvond. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een prachtige dag. De zon scheen, het was lekker druk en Onze Club versloeg ook nog eens eredivisonist Heracles Almelo. 

Om 12.00 uur werd de Open Dag afgetrapt met leuke activiteiten. Met name het Rabobank FIFA Toernooi was drukbezocht, maar uiteraard werd er niet alleen virtueel een balletje getrapt. Naast de voetbalactiviteiten werd er, op de klanken van DJ Perry, geproost op het nieuwe seizoen. Ook bij de kraampjes was het gezellig druk. 

Presentatie jubileumboek
Naast de activiteiten op het plein, stond ook de presentatie van het jubileumboek op het programma. In het restaurant van de Business Club werd dit unieke boek, onder toeziend oog van veel publiek, op een leuke manier gepresenteerd. Zo werden diverse Helmond Sport-coryfeeën geinterviewd door Arnold Otten. Na de presentatie vond het boek direct gretig aftrek. 

Wij willen iedereen die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt graag bedanken! Ook willen we de supporters bedanken die, ondanks de hitte, aanwezig waren op de Open Dag. 

 

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png