Helmond Sport / 27 juli 2021

Helmond Sport speelt vrijdag 30 juli zijn laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitie die een week later start met de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Het wordt de eerste keer sinds lange tijd dat er tijdens een wedstrijd weer publiek is toegestaan in het SolarUnie Stadion, de toegang (lees verderop aandachtig de voorwaarden!!) is dan ook gratis. De ingang is bij de poort tussen vak O en N.

Om 18.45 uur wordt de avond geopend met de spelerspresentatie in het stadion. Om 19.00 uur neemt de selectie van Wil Boessen het op tegen KV Mechelen O21. De verkooppunten in het stadion zijn geopend, evenals het supporterscafé. 

Voorwaarden voor toegang:

Voor evenementen zoals deze gelden voor personen vanaf 13 jaar beperkende Corona-maatregelen. Bij de ingang wordt gecontroleerd of men volledig is gevaccineerd of negatief is getest. Dit bewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl
Identiteitsbewijs is eveneens verplicht.

Een bewijs dat men (negatief) is getest is uitsluitend te verkrijgen via het zgn. “Testen voor toegang”. Maak een afspraak via www.testenvoortoegang.nl en vul daar de gegevens van dit evenement (‘Publiek bij sportwedstrijd’) in: datum ‘vrijdag 30 juli’ en tijdstip ‘19.00 uur’. Je krijgt dan de opties te zien wanneer je getest kunt worden, deze liggen tussen donderdag 29 juli 19.00 uur en vrijdag 30 juli 17.00 uur.
Ter info: in Helmond is de testlocatie op adres Watermolenwal 10.

Graag tot vrijdagavond in ons SolarUnie Stadion!