Helmond Sport / 22 mei 2013

Helmond Sport zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol binnen de organisatie van Helmond Sport. Zij maken het mede mogelijk dat jaarlijks alle noodzakelijke werkzaamheden en activiteiten worden vervuld. Wil jij je ook inzetten voor dé voetbalclub van Helmond en omstreken? Dat kan! Helmond Sport is namelijk op zoek naar enthousiaste mensen die zich rondom de wedstrijden willen inzetten.

Je inzetten als vrijwilliger kan op verschillende manieren: 

Gastvrouwen en gastheren:
Je helpt voorafgaand aan de wedstrijd mee met het controleren van de toegangskaarten en het scannen van kaarten die gekocht zijn via internet. Ook zul je supporters en genodigden verwijzen naar hun plaatsen op de tribunes of doorverwijzen naar andere ruimtes in het stadion. Het is belangrijk dat je ouder bent dan 18 jaar. Je hoeft geen speciale opleiding te volgen. 

Toezichthouders parkeren:
Je houdt toezicht tijdens het parkeren van de auto’s voorafgaand aan een wedstrijd. Omdat deze werkzaamheden vóór een wedstrijd plaatsvinden, is het mogelijk om daarna een hele wedstrijd bij te wonen. Ook voor deze functie is geen opleiding nodig. 

Stewards (m/v) veiligheidsorganisatie Helmond Sport:
Als steward ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de Helmond Sport supporters en de veiligheid in zijn algemeenheid in en rondom het Lavans Stadion. Daarnaast fungeer je als gastvrouw of gastheer bij het ontvangst en de begeleiding van de bezoekers. Het huidige team van stewards doet dit met veel enthousiasme! Helmond Sport zet stewards in bij zowel de competitie- als bekerwedstrijden (thuiswedstrijden). Voor de werkzaamheden als steward ontvang je een kleine vrijwilligersvergoeding. Daarnaast zorgt Helmond Sport voor kleding en de opleiding tot steward.  Ben je 17 jaar of ouder en benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt? Meld je dan aan via veiligheid@helmondsport.nl. Na je aanmelding ontvang je per e-mail een inschrijfformulier. Daarna volgt een intakegesprek.

Waarom aan de slag als vrijwilliger?
- Leuk contact met andere vrijwilligers
- Je inzet wordt gewaardeerd
- Daarnaast krijg je een seizoenkaart bij Helmond Sport

Interesse?
Stuur een mail met je gegevens naar veiligheid@helmondsport.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen!