Helmond Sport / 22 november 2013

Het vernieuwde Helmond Sport magazine ‘Onze Club’ is uit!

Deze week is het gloednieuwe Helmond Sport magazine - geheel in de nieuwe stijl én met nieuwe titel ‘Onze Club’ verschenen. Onze Club magazine is bedoeld voor de echte Helmond Sport supporter en staat vol leuke interviews met onze spelers en verhalen van supporters en sponsoren. 

Een aantal vaste rubrieken zullen de revue passeren. Zoals deze keer; ‘Het Voetbalmoment’ van Davy Brouwers, supporters komen aan het woord bij ‘De Stelling, mijn Helmond Sport voetbalmoment is…’ en Kevin Visser vertelt bij de rubriek ‘De persoon achter de speler’ wat hem zoal bezighoudt naast het voetbal. Ook is er een speciale reportage gemaakt van de making of… Onze Club, Helmond Sport. We nemen een kijkje bij John Geven Studio’s tijdens de fotoshoot van Kevin Visser, Ferry de Regt en Wouter van der Steen. Zij werden speciaal voor de nieuwe uitingen van Helmond Sport gefotografeerd!

Het Onze Club magazine valt binnenkort op de deurmat. Tenminste als je sponsor, vrijwilliger of seizoenkaarthouder bent. Heb je het Onze Club magazine niet ontvangen? Dan kun je bij de administratie van Helmond Sport een exemplaar afhalen.