Helmond Sport / 30 oktober 2020

Voor aanvang van de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen MVV Maastricht is Jordy Thomassen gehuldigd, in de bekerwedstrijd bij Excelsior van afgelopen maandag kwam de centrumspits voor de honderdste keer uit voor onze club.

Jordy Thomassen doorliep de complete jeugdopleiding van FC Den Bosch, om bij die club in april 2013 zijn debuut in het betaalde voetbal te maken. Na een half jaar te zijn uitgeleend aan RKC Waalwijk kwam de aanvaller in juli 2016 naar Helmond Sport. Na twee prima seizoenen maakte hij de overstap naar De Graafschap, dat net naar de eredivisie was gepromoveerd. Aan het begin van dit kalenderjaar keerde hij terug, ondertussen was hij door de Superboeren een half jaar verhuurd aan het Australische Adelaide United. 

Volendam_Thomassen_0.jpg

In zijn honderd wedstrijden voor Helmond Sport kwam de 27-jarige Bosschenaar tot 28 goals en 11 assists. Als waardering voor zijn verdiensten tot nu toe (zijn contract loopt nog door tot juni 2022) ontving hij van bestuurslid Ari de Kimpe een ingelijst wedstrijdshirt met daarop het cijfer '100'.

TOP_Thomassen_0.jpg