Helmond Sport / 09 juli 2013

Hoofdsponsoren verlengen contracten

Afgelopen vrijdag tijdens de persdag werd bekend gemaakt dat de samenwerking met Driessen HRM, Bavaria, Lavans, Metafa en Vlisco wordt verlengd. Daarnaast presenteerde Helmond Sport Vescom als shirtsponsor op de achterzijde van de wedstrijdshirts. Masita is de sportkledingleverancier van de hele club. 

Driessen HRM
Driessen HRM verlengt de samenwerking met één seizoen. Directeur Michael Munnich: “Wij hebben als hoofd- en shirtsponsor Helmond Sport graag geholpen tijdens de afgelopen twee seizoenen. En ook in het komende seizoen zullen wij als vanouds trots op de voorzijde van het shirt prijken. Na dit derde seizoen zullen wij terugtreden als hoofd- en shirtsponsor.”

Bavaria
Bavaria heeft haar contract met vijf seizoenen verlengd. De bierbrouwer uit Lieshout is al sinds de oprichting van Helmond Sport aan de club verbonden. 

Lavans
Lavans gaf in de loop van vorig seizoen al aan de naamgeving aan het stadion met drie seizoenen te verlengen. De afgelopen drie seizoenen was het Helmondse familiebedrijf met haar naam al verbonden aan het stadion. Lavans is een dienstverlenend bedrijf, met name gericht op het verhuren en onderhouden van bedrijfskleding, schoonloopmatten en hygiëne services.

Metafa
Broeksponsor Metafa verlengt de samenwerking met twee seizoenen.  De gespecialiseerde leverancier op het gebied van veiligheidscilindersloten en adviseur en partner in groot- en kleinschalige projecten is de komende twee seizoenen weer te zien op de broeken van Helmond Sport.

Vlisco
Maatschappelijk hoofdsponsor Vlisco verlengt haar contract met één seizoen. De onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan 160 jaar bedrukte stoffen voor de Afrikaanse markt. Vlisco staat voor topkwaliteit en is één van de beroemdste merken op het Afrikaanse continent. Met deze samenwerking ondersteunt Vlisco de maatschappelijke activiteiten die Helmond Sport organiseert.

Nieuwe aanwinsten: Vescom en Masita
Vescom staat komend seizoen met haar bedrijfsnaam op de achterzijde van de wedstrijdshirts. Het bedrijf uit Deurne ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt: wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen.

Helmond Sport speelt de komende drie seizoenen in de sportkleding van het sportmerk Masita. De sportkledingfabrikant uit Echt zal tijdens deze periode niet alleen het eerste elftal, maar ook alle jeugdelftallen van sporttenues voorzien. De samenwerking tussen Masita en Helmond Sport is mede tot stand gekomen dankzij Marius van Lamoen van Sportskoen. Deze sportkledingwinkel uit Bakel zal het aanspreekpunt zijn voor amateurverenigingen die zich naar aanleiding van de samenwerking met  Helmond Sport, willen oriënteren op Masita teamwear.