Helmond Sport / 25 februari 2019

INFORMATIE KAARTVERKOOP JONG PSV THUIS & FC DEN BOSCH UIT

Aanstaande vrijdag speelt Helmond Sport de thuiswedstrijd tegen Jong PSV en één week later bezoekt het FC Den Bosch. Aanvang wedstrijd is 20.00 uur. Voor de uitwedstrijd geldt een verplichte auto- of buscombi. Meer informatie over de kaartverkoop leest u hier.

Jong PSV

Vrijdag 1 maart speelt Onze club de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €7,- en online te bestellen via www.helmondsport.nl/kaartverkoop. Je kunt je kaarten ook tussen 8.30 uur en 16.30 uur verkrijgen bij de administratie of op de wedstrijddag vanaf 19.00 uur bij een stadionkassa.

FC Den Bosch uit

Autocombi

Een kaart voor de autocombi kost €12,50 en koop je eenvoudig en snel via www.helmondsport.nl/kaartverkoop. Het omwisselen van het biljet is mogelijk van 18:15 tot 18:30 uur bij de busremise van het SolarUnie Stadion.

Buscombi

De SVHS organiseert een busreis naar Den Bosch. De bus zal om 18.45 uur vertrekken vanaf de busremise bij het SolarUnie Stadion. Een buscombi kost €20,- voor niet leden en €15,- voor leden van de supportersvereniging. Inschrijven voor de buscombi kan bij de supportersvereniging tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong PSV.