Helmond Sport / 15 mei 2023

Helmond Sport speelt vrijdagavond thuis tegen PEC Zwolle. De Zwollenaren zijn nog in de race om het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, om deze reden zijn de veiligheidsregels voor deze wedstrijd aangescherpt.

Je hebt als seizoenkaarthouder de mogelijkheid om één of meerdere kaarten aan te vragen. Deze kaarten moeten voor deze wedstrijd op naam komen staan van de persoon die ermee naar de wedstrijd gaat. Wij vragen je daarom om voor woensdag 17 mei 2023 12:00 uur de vrijkaart(en) aan te vragen door een mail te sturen naar ticketing@helmondsport.nl met de volgende gegevens van de perso(o)n(en) die meegaat(n):
- Voor- en achternaam
- Adres en huisnummer
- Postcode en woonplaats
- Geboortedatum

Wij zullen vervolgens een account aanmaken en de kaarten versturen, dit doen we naar jouw e-mailadres. 

Kaarten die na woensdag 17 mei 2023 12:00 uur worden aangevraagd worden niet meer in behandeling genomen.

Let op:

  • De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging ter zake van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag. Ingeval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.
  • De naam op de toegangskaart dient overeen te komen met het legitimatiebewijs.
  • Bij binnenkomst dient zowel de toegangskaart als het legitimatiebewijs getoond te worden.