Helmond Sport / 21 december 2016

jeroen verkennis tekent eerste contract bij helmond sport

Jeroen Verkennis heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor 3,5 jaar aan Helmond Sport verbindt. Daarmee tekent de verdediger, die gisteren zijn achttiende verjaardag vierde, zijn eerste profcontract bij de club waar hij vorig seizoen zijn debuut heeft gemaakt in het betaald voetbal. Tot dusver kwam Verkennis tot negentien competitiewedstrijden in de Jupiler League.

“Jeroen is een talent uit de eigen opleiding met de kwaliteiten om te kunnen slagen in het profvoetbal. We hebben gekozen voor een contract van drie en een half jaar om Jeroen de tijd te geven zich te ontwikkelen. Samen met hem hebben we de perfecte route gevonden waarin hij naast het voetbal ook zijn studie af kan ronden. Daarnaast spreekt er waardering en vertrouwen uit het contract”, aldus Roy Hendriksen.

Jeroen Verkennis: “Ik ben heel erg blij met mijn contract, vanaf de E-jeugd speel ik al bij Helmond Sport. Dan kijk je enorm op naar die jongens in het eerste elftal en nu ben ik daar zelf onderdeel van. Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn. Daarnaast wil ik mezelf vooral ontwikkelen en zoveel mogelijk wedstrijden voor Helmond Sport spelen.”

JeroenVerkennis1.jpg

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png