Helmond Sport / 04 september 2023

Met ingang van 1 september is Joanna Blomen gestart als senior accountmanager in het commerciële team van Helmond Sport. De 33-jarige Joanna is geen onbekende van Onze Club, aangezien zij al anderhalf jaar als accountmanager voor Helmond Sport heeft gewerkt.

De afgelopen jaren heeft Joanna ervaring opgedaan in commerciële functies in zowel het bedrijfsleven als in de voetballerij. Tot voor kort was zij nog werkzaam als accountmanager voor VVV-Venlo.

Joanna gaat, samen met commercieel manager Antoine Beije, aan de slag met de commerciële groei van de club. Hiervoor ligt er een mooie uitdaging richting het nieuwe stadion, maar is de laatste periode in ons huidige stadion minstens zo belangrijk.  

Commercieel manager Antoine Beije is blij met haar komst: “Joanna is vanuit haar verleden bij de club al bekend met het zakelijke netwerk in de regio én bezit over de specifieke kennis en ervaring m.b.t. commercie in de voetballerij. Samen gaan we aan de slag om de club commercieel te laten groeien.”