Helmond Sport / 07 januari 2013

Justiana verlengt contract bij Helmond Sport

De afgelopen maand is Helmond Sport al druk bezig geweest met het verlengen van de contracten van diverse spelers met het oog op volgend seizoen. Bij dit rijtje heeft vandaag wederom een speler zich gevoegd. Helmond Sport heeft namelijk overeenstemming bereikt met Gillian Justiana over de verlenging van zijn contract.

De 21-jarige verdediger is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen bij Helmond Sport. In totaal speelde de tweevoudig international van Curaçao al 45 wedstrijden voor Helmond Sport. Daarvoor kwam hij uit voor FC Zwolle en Be Quick ‘28. Door de contractverlenging staat Justiana tot de zomer van 2016 onder contract bij Helmond Sport. 

Algemeen directeur Mario Captein licht toe: “We zijn blij dat Gillian zijn contract bij Helmond Sport met drie seizoenen heeft verlengd. Hij is met 21 jaar nog een jonge speler die, met ruim 80 wedstrijden, toch al de nodige ervaring heeft in de Jupiler League. Daarnaast is de linksback positie altijd een lastige positie om in te vullen, maar met Gillian hebben we een goede speler voor deze positie.“

Gillian Justiana: “Ik heb het erg goed naar mijn zin bij Helmond Sport. Uit de aanbieding van de club Sport sprak veel vertrouwen voor de toekomst. Het was voor mij ook belangrijk dat spelers, zoals Guijo-Velasco, Kazlauskas en van der Steen al hebben bijgetekend.
Daarnaast ben ik twee jaar geleden met een missie naar Helmond Sport toegekomen, namelijk promotie naar de Eredivisie. We draaien ook nu weer goed bovenin de Jupiler League, dus die missie wil ik afmaken.”