Helmond Sport / 02 februari 2018

Kaartverkoop: FC Dordrecht - Helmond Sport

Op vrijdag 9 februari speelt Helmond Sport in de Jupiler League een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Om 20.00 uur zal er worden afgetrapt in het Riwal Hoogwerkers stadion.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op eigen vervoer afreizen naar Dordrecht. De kaartverkoop voor deze wedstrijd verloopt via Helmond Sport. De uitkassa bij FC Dordrecht blijft gesloten. Omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot vrijdag 9 februari 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 9,50 per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.30 uur en 19.55 uur bij het uitvak van FC Dordrecht.

Carnavalsactie busreis SVHS
De SVHS heeft een speciale carnavalsaanbieding voor de busreis naar FC Dordrecht. Kosten voor leden zijn € 15,- en voor niet leden € 20,-. Ook zal er onder degene die het mooiste is verkleed een prijs worden verloot. Inschrijven kan rondom de thuiswedstrijden tegen FC Volendam en Almere City bij de souvenirshop of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. De bus vertrekt om 18.15 uur vanaf de busremise.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png