Helmond Sport / 10 augustus 2018

Kaartverkoop: FC Dordrecht - Helmond Sport

Op vrijdag 17 augustus gaat dan eindelijk het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie van start. Helmond Sport begint met een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. De wedstrijd in het Riwal Hoogwerkers Stadion begint om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt vrij vervoer naar Dordrecht. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot vrijdag 17 augustus 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 9,50 per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.15 uur en 19.55 uur bij het uitvak van FC Dordrecht.

Handleiding meerdere kaarten op naam bestellen bij uitwedstrijden
Bij uitwedstrijden komt het vaak voor dat supporters met elkaar afreizen naar de betreffende uitwedstrijd. Vaak komt het voor dat dan één van deze supporters voor de groep tickets wil kopen. Via de online ticketshop is het mogelijk om de kaarten op naam te zetten van de medesupporter. Let op: de naam op het ticket moet overeenkomen met de supporter die de uitwedstrijd bezoekt!

Handleiding

Busreis SVHS
Uiteraard organiseert onze supportersvereniging een busreis naar Dordrecht. Om zoveel mogelijk supporters mee te laten gaan naar de openingswedstrijd heeft de SVHS een speciale aanbieding. Leden betalen voor de busreis inclusief ticket slechts € 15,-. Niet leden zijn er voor € 20,- bij. De bussen vertrekken op vrijdag 17 augustus om 18.00 uur vanaf de busremise. De busreis is inmiddels uitverkocht.

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png