Helmond Sport / 22 maart 2018

Kaartverkoop: Fortuna Sittard - Helmond Sport

Op tweede paasdag (2 april) speelt Helmond Sport een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aftrap is om 14.30 uur.

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt een verplichte autocombi naar Sittard. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot en met zaterdag 31 maart. De omwisselbiljetten kosten € 7,50 per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 12.45 uur en 13.00 uur op de busremise bij het uitvak van Helmond Sport.

Handleiding meerdere kaarten op naam bestellen bij uitwedstrijden
Bij uitwedstrijden komt het vaak voor dat supporters met elkaar afreizen naar de betreffende uitwedstrijd. Vaak komt het voor dat dan één van deze supporters voor de groep tickets wil kopen. Via de online ticketshop is het mogelijk om de kaarten op naam te zetten van de medesupporter. Let op: de naam op het ticket moet overeenkomen met de supporter die de uitwedstrijd bezoekt!

Handleiding

Busreis SVHS
Daarnaast organiseert de Supportersvereniging Helmond Sport een busreis naar Sittard. Aanmelden hiervoor kan aanstaande vrijdag bij de souvenirskraam van de Supportersvereniging of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl.

Leden betalen € 20,- en niet leden € 25,-. De bus vertrekt om 12.45 uur vanaf de busremise. De bus rijdt bij minimaal 25 personen.

Actie Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard
Daarnaast heeft de Supportersvereniging een actie rondom de uitwedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard. Indien je beide wedstrijden met de bus van de SVHS meegaat, dan betalen leden: € 35,- en niet leden € 45,-. Je hebt dan € 10,- voordeel.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png