Helmond Sport / 03 december 2017

Kaartverkoop: Helmond Sport - FC Eindhoven

Op vrijdag 8 december staat de derby van het seizoen op het programma. Helmond Sport speelt dan om 20.00 uur in het eigen Lavans Stadion tegen FC Eindhoven. Kaarten voor deze wedstrijden zijn inmiddels al te koop.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op werkdagen toegangskaarten kopen voor deze wedstrijd. Hierbij geldt dat supporters vier kaarten per persoon kunnen kopen. Dit kan nu al bij de administratie van Helmond Sport. De kassa’s zijn vanaf 19.00 uur open. Bij de kassa's geldt op de wedstrijdavond een legitimatieplicht, dus kom op tijd naar het stadion. Bij de administratie en kassa’s kunnen alleen kaarten worden gekocht op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.

Bestel nu je ticket via www.helmondsport.nl/tickets
Kom de ploeg in het Lavans Stadion aanmoedigen en ga achter Helmond Sport staan. Het is mogelijk om via de online ticketshop vanuit thuis alvast de toegangskaarten te kopen. Hierbij kun je zelfs je eigen stoel uitkiezen! Bestel nu snel je online tickets via: www.helmondsport.nl/tickets.

Overzicht prijzen

LosseTickets1617.jpg

Bij vragen kun je natuurlijk terecht bij onze administratie via 0492-524721 of info@helmondsport.nl.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png