Helmond Sport / 22 september 2017

Kaartverkoop: Jong FC Utrecht - Helmond Sport

Op vrijdag 29 september speelt Helmond Sport een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De aftrap van het duel vindt plaats om 20.00 uur. Het duel wordt gespeeld op Sportpark de Westmaat van IJsselmeervogels in Spakenburg.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op eigen gelegenheid afreizen naar Spakenburg. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot vrijdag 29 september 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 5,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.15 uur en 19.55 uur bij het uitvak bij Sportpark de Westmaat. Klik hier voor de route naar Sportpark de Westmaat en de parkeerkaart. Zorg ervoor dat je deze uitgeprint meeneemt naar Spakenburg. Toegang tot de parkeerplaats is alleen mogelijk met de parkeerkaart.

Busreis SVHS
De Supportersvereniging Helmond Sport organiseert een busreis naar deze wedstrijd. Om 17.30 uur vertrekt de bus naar Spakenburg. De bus vertrekt vanaf de busremise.

De kosten voor deze busreis bedragen:
Leden: € 15,- (bus + entreekaart)                   
Niet-leden: € 20,- (bus + entreekaart)

Inschrijven voor deze busreis kan op rondom de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax, SC Cambuur en FC Dordrecht. Bij inschrijving dient men direct contact te betalen.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png