Helmond Sport / 22 september 2018

Kaartverkoop KNVB beker: Helmond Sport - Fortuna Sittard

Op dinsdag 25 september neemt Helmond Sport het om 19.45 uur in de KNVB beker op tegen eredivisionist Fortuna Sittard. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het SolarUnie Stadion. Samen gaan we voor succes in de beker. Ben jij erbij?

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun seizoenkaart gratis toegang tot dit duel. Voor de overige tickets betaal je slechts € 5,- per stuk (alle vakken, zowel jeugd als volwassenen) . Deze kaarten zijn eenvoudig online te koop via www.helmondsport.nl/tickets of tijdens openingstijden bij onze administratie.

2 voor de prijs van 1
Wanneer je nu een ticket koopt voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. op vrijdag 21 september of de wedstrijd tegen FC Volendam op vrijdag 28 september krijg je daar een gratis kaartje voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard bij. Dit doe je door beide wedstrijden in het winkelmandje te plaatsen. Bij het afrekenen, wordt het ticket voor de wedstrijd Helmond Sport - Fortuna Sittard automatisch gratis. Twee voor de prijs van één dus.

De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.

Wij hopen op jullie steun. Samen maken we er een mooie bekeravond van op dinsdag 25 september!

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png