Helmond Sport / 27 juli 2020

Helmond Sport speelt zaterdag 1 augustus om 14:00 uur zijn eerste thuiswedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander is de Egalité Academy, een organisatie die een platvorm biedt voor transfervrije en talentvolle spelers die de stap willen maken naar het betaalde voetbal.

De richtlijnen van de KNVB en het RIVM geven aan dat de toegangskaarten uitsluitend online te verkrijgen zijn op naam via https://voetbal.iticketsro.com/helmondsport (€2,50 ten gunste van onze jeugdopleiding), of bij de administratie tot vrijdag 31 juli 12:00 uur. In verband met de geldende maatregelen is de verkoop beperkt tot één ticket per persoon.

Er is dus op de dag van de wedstrijd geen kaartverkoop aan de kassa's!

We zijn volop bezig om het stadion voor te bereiden op de opening van de competitie.

We zijn met de gemeente tot een oplossing gekomen zoals op de onderstaande tekening te zien is. Twee supporters langs elkaar en dan 4 stoelen vrij.

Wij rekenen op jullie medewerking om deze richtlijnen te handhaven.

Voor deze wedstrijd zijn de vakken A, B, O, P, M en N geopend. Er zijn voor aanstaande zaterdag 350 toegangskaarten beschikbaar. Ingang via de poorten bij vak P, O en A.

Let op: de gekozen plaatsen zoals vermeld op uw toegangsticket zijn niet de definitieve plaatsen in het stadion. Stewards begeleiden u naar de juiste zitplaats.

1,5 m afstand.png